Bitcoin-verkostolla on jäljellä vain 2,5 miljoonaa BTC: tä

Vaikka toisinaan on vaikea muistaa muiden kolikoiden suurten kokonaisvarastojen kanssa, Bitcoinilla on enintään 21 miljoonaa BTC: tä. Tästä 21 miljoonasta kuitenkin vain 2,5 miljoonaa BTC on jäljellä kaivostyöläisten käsiinsä.

Vain 2,5 miljoonaa jäljellä

ChartBTC antoi twiitin, joka osoitti, että Bitcoin Era verkko oli jo ylittänyt 18,5 miljoonan BTC-merkinnän liikkeessä olevan Bitcoinin suhteen. Mitä tämä tarkoittaa, onko jäljellä alle 2,5 miljoonaa BTC: tä. Numeroiden murskaaminen on vain 11,9% koko syntyvästä Bitcoin-tarjonnasta kaivostyöläisten lyömään.

Tämän lisäksi ChartBTC korosti, että puolet jäljellä olevasta 2,5 miljoonasta BTC: stä kaivetaan seuraavan neljän vuoden aikana. Siitä lähtien, kun geneesi oli tehty takaisin vuonna 2009, Bitcoin-verkosto oli nähnyt kolme puolittavaa tapahtumaa.

Viimeinen puolittamistapahtuma tapahtui tämän vuoden toukokuussa. Kun uusien kolikoiden liikkeeseenlasku puolitetaan neljän vuoden välein, viimeisen Bitcoinin ei odoteta louhittavan vasta vuonna 2140, jolloin kaikki tämän lukijat ovat jo kuolleet vanhuuteen.

Kyseisen vuoden jälkeen ei kuitenkaan enää koskaan louhita uutta bitcoinia. Näiden lukijoiden onneksi se on kuitenkin vielä kauan sitten.

Massiivisia spekulaatioita viimeisimpään puolittamiseen

Toukokuussa ennen puolittamista ilmoitettiin, että tämän vuoden Bitcoin-puolikkaat olivat erilaiset. Asiantuntijat spekuloivat ennen kuin puolittaminen oli edes tapahtunut, että tämä eroaisi muista, kuten jälkikäteen osoitettiin.

Nämä asiantuntijat keskustelivat asiasta suoralla paneelikeskustelulla, jotka kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että Bitcoinin ympäristön makrotalous oli muuttunut. Keskeinen kohokohta tässä oli, kuinka yhä useammat ihmiset harkitsivat voimakkaasti Bitcoinin käyttöä suojauksena, tallentamalla elämänsä säästöt BTC: hen vastakohtana levottomalle rahajärjestelmälle.

Institutionaalisen kiinnostuksen kasvu

Tämän lisäksi Bitcoin oli kasvanut merkittävästi institutionaalisen kysynnän suhteen aina vuoden 2020 alusta lähtien. Salausvakuutusyhtiön Evertasin tekemän tutkimuksen tiedot osoittivat, että institutionaalisen tason sijoittajat suunnittelevat lisäävänsä Bitcoin-allokaatioitaan , riippumatta lyhytaikaisista hintalaskelmista.

Tämä tehtiin MicroStrategyin kautta, joka on maailman suurin valtiollinen sijoitusrahasto. MicroStrategy omistaa nyt ylpeänä vaikuttavan 577,6 BTC: n omistuksillaan.

Ajat muuttuvat, ja näyttää siltä, ​​että Bitcoin on saavuttanut erittäin tärkeän virstanpylvään. Vaikka viimeisen uuden Bitcoinin louhinnasta on kulunut yli vuosisata, salaustila on yleensä tuntematon sen alusta lähtien vuonna 2009, ja toivottavasti innovaatiot jatkuvat vain.